"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima"-Anatole France 


„Prieteni Necuvantatori” este o asociatie non-guvernamentala, non-profit care nu are surse de finantare proprii. Toate eforturile noastre se indreapta spre animalele fara stapan sau cele abandonate. Echipa noastra este formata din voluntari, si intreaga ei activitate depinde de ajutorul iubitorilor de animale, in conditiile in care fiecare interventie inseamna bani (telefoane, combustibil, materiale de uz veterinar, interventii chirurgicale, hrana pt animale, etc). Patrimoniul Asociatiei provine din cotizatii ,donatii, sponsorizari, dobanzi bancare,mosteniri.

Un calcul simplu, realizat deja de alte asociatii de protectie a animalelor, arata ca o suma modica de 5RON platita de fiecare cetatean, ar rezolva definitiv problema cainilor comunitari! Este un subiect care ar trebui sa dea de gandit fiecaruia dintre noi!

Puteti dona bani sau materiale de uz veterinar si hrana uscata pentru animale.

Donatiile in bani se pot efectua:


cash, la sediul asociatiei, la Targurile de adoptii ori in Cutiile Milei plasate in urmatoarele locatii: FarmaVet, ProVET, Lavidan


prin transfer bancar conform datelor de mai jos

Asociatia "Prieteni Necuvantatori"

cod fiscal CIF: 21437050

          cont bancar R070BRDE040SV23996080400

          deschis la BRD Bacau str Gh Apostu nr 13            


plata online cu cardul...in curand...

Daca sunteti persoana juridica beneficiati de reducerea fiscalitatii in baza Codul fiscal 2007, si a legii sponsorizarii, prin donatii si/sau sponsorizari catre asociatia „Prieteni Necuvantatori”. Astfel, ne puteti ajuta fara a cheltui nimic in plus, ci doar redirectionand o parte din banii pe care firma Dvs ii plateste oricum statului catre solutionarea unei probleme sociale majore (cainii comunitari) in plan local. Astfel veti avea certitudinea ca banii Dvs au o destinatie clara, veti putea urmari mai usor rezultatele activitatii sponsorizate, si veti beneficia de o imagine extrem de favorabila in cadrul comunitatii.


 Indiferent de modalitatea in care decideti sa ne ajutati (donatii ori sponsorizari) numele Dvs/al firmei Dvs va apare pe website la rubrica donatori.

Translate This Page

all rights reserved © prieteni necuvantatori