"Animalele impart cu noi privilegiul de a avea suflet! "- Pitagora

 Cine suntem?

Un grup de 20 membri fondatori iubitori de animale care au infiintat in martie 2007 Asociatia,conform OG 26/2000 cu modificari ulterioare; ne-am  reorganizat in martie 2009.


Scopul
Este  constitut din orice activitati legate de ingrijirea  si ocrotirea animalelor fara stapan  de pe raza judetului Bacau, dar poate sprijini serviciile comunitare de ingrijire a animalelor , organizate in cadrul comunitatilor locale.

Obiectivele noastre principale sunt 

Salvarea, ocrotirea si controlul inmultirii animalelor fara stapan de pe raza municipiului Bacau;

Amenajarea si administrarea unui adapost la standarde internationale pentru gazduirea si ingrijirea animalelor bolnave sau agresive

Amenajarea unui cabinet veterinar si a unei sali de interventii chirurgicale pentru a scuti anumite cheltuieli, a scurta drumul animalului pana la medic si a putea oferi sterilizari si tratamente gratuite;

Oferirea spre adoptie a animalelor abandonate si acordare de asistenta persoanelor care doresc sa le ia in ingrijire;


Organizarea unor campanii de educare si sensibilizare a populatiei pentru respectarea drepturilor naturale ale animalelor si a legii privind protectia acestora


Contacte

Str 9 Mai nr 62, Bacau, telefoane:0745176505,0740992963,0746434673

email: prieteninecuvantatori@gmail.com, sosanimalbacau@yahoo.com

website: www.prieteninecuvantatori.ro, www.sosanimalbacau.wordpress.com


IMPORTANT
Inainte de a ne contacta te rugam sa verifici daca nu ne poti sprijini la randul tau. Despre cum ne poti ajuta citeste AICI. 

Din pacate asociatia are resurse limitate si activitatea ei nu se bazeaza pe lucratori platiti ci exclusiv pe voluntariat. Prin voluntari intelegem acei iubitori de animale cu spirit civic ce au decis sa renunte la pasivitate si sa se implice acum, sacrificand cateva ore/zile/saptamani/luni din timpul lor dedicat familiei, televizorului, relaxarii ori altor inteletniciri pentru a oferi ajutor si alinare animalelor strazii.

Majoritatea voluntarilor au in ingrijire un numar mare de caini si pisici  abandonate. Din nefericire, nu ne putem permite sa-i platim si timpul nu ne-ar ajunge sa le multumim pentru implicare. In aceste conditii si cu numarul ridicat de cazuri este posibil sa nu primiti un raspuns prompt la orice contactare telefonica(indiferent de ora).De aceea, va rugam sa utilizati numerele de telefon pentru urgente reale,si sa ne trimiteti un SMS/email cu situatia sesizata, daca nu vi se raspunde la apel.

Noi vom raspunde in special in situatiile in care putem ajuta. Va rugam sa aveti in vedere ca asociatia nu are un adapost si nici un mijloc de transport dedicat cu atat mai putin o echipa operativa aflata la datorie 24 ore/24 desi ne-am dori din tot sufletul sa putem oferi acest lucru.

Va multumim pentru intelegere!


Translate This Page

all rights reserved © prieteni necuvantatori