Stadionului 36
Bacau

Adunare Generala a membrilor asociatiei


Miercuri, 20 iulie 2011, orele 18.00

Locatie: Str Stadionului nr 36, Sc A, Ap 2, Bacau (in incinta cabinetului medical Dr Bogatu Madalina)Stimati membri,


Adunarea Generala a membrilor Asoc."Prieteni Necuvantatori"-Bacau a fost convocata in urma unei situatii de criza datorata obstacolarii activitatii de catre anumiti membri ai board-ului.

Pe ordinea de zi se afla urmatoarele subiecte supuse discutiei:

1. prezentarea blocajelor datorate unor disensiuni in board-ul director si sesizarea atitudinii abuzive si calomniatoare la care au fost supusi membrii activi ai asociatiei de catre trezorier, impreuna cu refuzul acestuia de a colabora la solutionare ori de a prezenta situatiile contabile, situatia incasarii cotizatiilor si lista actualizata a membrilor;

2. prezentarea actiunilor intreprinse de partile aflate in disputa in vederea indeplinirii obiectivelor asociatiei;

3. alegerea/stabilirea componentei noului board director;

4. detalierea drepturilor si obligatiilor fiecarui membru al board-ului si clarificarea responsabilitatilor pe care acesta le are in cadrul organizatiei; realizarea unei organigrame si stabilirea categoriilor de actiuni si decizii comerciale care se pot lua fara Adunarea Generala ori intrunirea boardului (consiliului director)

5. propunerea unor clarificari/amendamente la Statut, in baza experientei de pana acum si a situatiilor cu care ne-am confruntat(propunerile vor viza plata cotizatiilor si dreptul de vot, modalitati de informare mai eficienta a membrilor si de convocare a Adunarii Generale, posibilitatile de incentivare a membrilor care atrag fonduri, etc).

6. analizarea si deciderea formei siglei asociatiei in ideea realizarii unei imagini unitare in toate materialele si documentele emise de asociatie.

Va rugam sa semnati convocatorul de mai jos prin completarea campurilor libere si introducerea CNP-ului dvs. Aceste informatii vor completa noua baza de date, computerizata, a Asociatiei.


Va multumim si va asteptam cu drag!

Convocator

completarea campurilor substituie semnatura pe suport de hartie