Cred in fiecare zi in care ne confruntam cu o situatie oripilanta de cruzime fata de animale, ca mai mult nu se poate. Aflu dupa fiecare zi, ca se POATE!!!
Luni, 19 aprilie 2010, am fost anuntati de o voce masculina ca in centrul orasului Buhusi,dintr-o masina cu numar de Bacau a coborat o "doamna" cu un boxer de talie mare, pe care l-a lasat acolo, s-a urcat repede, repede in masina, a demarat in tromba, lasand bietul animal in drum. Persoana care a fost de fata la toata aceasta scena de iad, a fugit dupa masina „doamnei", strigandu-i ca si-a uitat catelul.N I M I C!  Dusa a fost...

Ce-i mai impresionant si care te poate marca pentru totdeauna,abia de acum urmeaza:
Sarmanul catel (despre care am aflat in urma cercetarilor ca este un biet animal batran, care a bucurat multi ani zilele stapanilor sai) a intrat in stare de soc, ramanand stana in mijlocul soselei, printre masinile care incercau sa-l ocoleasca. Nimeni nu a putut sa-l convinga sa se dea deoparte de pe carosabil. El a ramas sa-si astepte stapana (bestia cu chip de femeie datatoare de viata), care insa cu sange rece l-a parasit la batranete, asa cum de fapt procedeaza si societatea noastra romaneasca "umanista" cu pensionarii romani.
Dupa investigatiile pornite de la nr. masinii, am aflat adresa, numele, locul de munca al stapanilor. Stupoare! EL profesor universitar la Universitatea de Inginerie din Bacau! Persoana cunoscuta in oras, mai ales pentru felul cum isi plimba catelul in fiecare dupa amiaza, de lesa.
Oare crede cineva ca in acest moment, dupa ce se vede cata cruzime exista in sufletele romanilor,vom mai reusi vreodata sa ne numim "POPOR CIVILIZAT SI CRESTIN?"