"Comisia de administratie publica din cadrul Camerei Deputatilor are pregatit proiectul de amendamente pentru PL 912 de gestionare a cainilor fara stapan care sunt mai crude decat OUG 155 actuala:
-cam toate articolele din proiectul adoptat de Senat se propun a fi eliminate (inclusiv binenteles gestionarea/construirea de adaposturi pentru cai si gestionarea pisicilor)
-eutanasia in termen de 48 ore a cainilor grav bolnavi, irecuperabili, agresivi, de atac
-eutanasia cainilor nerevendicati in 14 zile (desi prin legea 9/2008 este interzisa)
-adoptia se poate face numai daca solicitatorul prezinta dovada de spatiu, dovada de resurse materiale, acordul asociatiei de locatari sau, dupa cum e cazul (probabil pt. case) a vecinilor; serviciul public poate monitoriza adoptia
-se interzice realocarea cainilor adoptati
Sunt probabil propunerile de amendamente ale prefectului dar care au fost semnate/insusite de Grupul parlamentar al PD-L: Sulfina Barbu si toti membrii PDL din comisie precum si alti deputati PDL, caz in care se intruneste legalitatea supunerii lui la vot in cadrul comisiei." (Carmen Arsene)
 
Ma simt discriminata !  DA, sunt intr-un mod agresiv, discriminata, in conditiile in care, fiind dintr-o categorie a populatiei care nu doreste sa se masacreze toti cainii Romaniei, am aflat ca in Camera Deputatilor, doamna Sulfina Barbu, impreuna cu toti deputatii P.D.L. din Comisia de Mediu, au aprobat un proiect de amendamente la L. 912, care a fost adoptata de Senat intr-o forma umana.
In Parlamentul Romaniei se afla, prin mandatele acordate de alegatori, constiita  unui popor. Oare, cei care stau pe locurile ce reprezinta un numar de oameni, cu dorintele si problemele lor de viata, isi dau seama de responsabilitatea  cu care s-au incarcat? Oare sunt constienti ca vor da seama nu numai in fata noastra, a constiintei nationale, ci mai ales in fata lui Dumnezeu? Oare nu le pasa ce zestre de constiinta, dar mai ales de greseli fata de viata lasa generatiilor viitoare din familia lor? Nu se pot gandi ca cei care vin in urma lor din sangele lor, nu au nici o vina ca ei sunt inconstienti si lipsiti de sentimente crestine! Urmasii lor s-ar putea sa nu aiba nici o vina, sa plateasca inconstienta  celor ce s-au angajat sa ne reprezinte.
Eu, ca votant, nu ma simt reprezentata de nimeni din toata clasa politica. Ca pensionara sunt obligata sa platesc cu 15% din pensie, pentru toate greselile tuturor  alesilor, care niciodata nu m-au reprezentat, nu au tinut cont de nevoile mele(a unei persoane de varsta a treia, care de fapt reprezinta o mare parte din populatia Romaniei).
Pe langa faptul ca noi,cei in varsta,parintii sau bunicii celor alesi,am platit in ultimii 20 de ani,toate nelegiuirile infaptuite de alesii nostrii , acum se incearca  sa ne imparta pe toti (adica constiinta  generala a Romaniei ) in doua tabere pe care ne imping la un razboi, al carui trofeu trebuie sa fie viata sau moartea! Cred ca s-a mers prea departe cu inconstienta  alesilor nostrii.  "Alesii nostri”au ajuns in acest moment sa aiba dreptul de viata sau de moarte asupra tuturor fiintelor de pe teritoriul Romaniei.
Sa ma explic:
-Alesii au hotarat ca somerii trebuie sa nu mai existe,pentru a scadea suma cheltuita cu intretinerea celor care nu mai pot lucra, dar nu din vina lor. Nu s-a spus acest lucru in mod explicit, dar daca micsorezi ajutorul de somaj, la ce sa te astepti?
-Alesii au hotarat ca celor mai saraci oameni ai tarii sa nu le mai dea subventii de nici un fel, adica ei ar avea unde sa munceasca si nu vor. deci si ei ar trebui sa fie mai putini! Sa-si scurteze sansa la viata lor sau a copiilor lor.
-Alesii au hotarat ca suportul principal al unui batran, dupa o viata in care a  adus  pe lume copii, i-a crescut, a construit, a participat activ la viata acestei tari, adica medicamentele si painea cea de toate zilele,sa nu le ajunga doar pentru a nu se spune ca ei au decis cine sa traiasca si cine sa nu.
-Alesii vor acum sa fie cei care hotarasc ca toti cainii , tot din aceasta tara, sa nu-i mai incurce si sa dispara, hotarand asupra vietii lor ca si asupra  vietii noastre.

Oare votul pe care noi l-am dat, a fost pentru a hotari alesii asupra vietii si a mortii tuturor fiintelor din aceasta nenorocita tara? Pot  ei sa decida in baza acestui (atat de contestat) numar de voturi, cine trebuie sa traiasca si cine nu?(ca sunt oameni,animale sau copaci). Pot fi ei Dumnezeul nostru?
Stau si ma intreb in acest moment ce face “prea sfintia “ sa Daniel, ce fac toti preotii nostrii care stiu “foarte”bine care este situatia tuturor fiintelor din  tara, dar mai ales ne conduc  din “sfintele “ biserici in numele Dumnezeului adevarat, dupa legile sale.  Aceste  legi ni le predica noua, amaratilor supusi si indurerati. Insa dupa cum se vede  nu  Dumnezeul nostru dispune de vietile noastre, ci cei  cei lasati de Dumnezeu sa ne pastoreasca si sa ne  conduca destinele. Iata ca cei care ar trebui sa ne arate calea spre credinta, tac si nici macar nu incearca sa apere viata tuturor fiintelor pe care Dumnezeu le-a creat. Cum se roaga preotii nostrii pentru iertarea pacatelor noastre si pentru bunastarea noastra? Nu prea se vede! Dar cum se roaga in fiecare duminica, in fiecare biserica, pentru sanatatea si bunastarea “conducatorilor,nostri iubiti” se vede cu ochiul liber. Sunt tot mai in bunastare si de la o zi la alta si se cred dumnezeii acestui popor.
Ma simt din zi in zi tot mai discriminata, nimeni nu tine cont de parerile mele, de nevoile mele  de pensionara, de iubitoare de animale. Nimeni nu tine cont de dorinta mea ca sa putem convietui in acesta tara toate fiintele in grija uneia fata de cealalta. Nimeni din cei alesi de mine nu ma intreaba daca sunt multumita de tot ce se intampla in tara, iar daca reusesc sa-mi transmit parerea, nimeni nu ia in seama ce spun.
Oare in 20 de ani am devenit doar cifre pe hartiile guvernantilor  si nu mai suntem fiintele lui Dumnezeu? Oare cine sunt cei care ne conduc  si dispun de “viata”noastra ca  niste  “dumnezei’ ? oare cine sunt cei care ar trebui sa le aduca aminte celor  care ne conduc cine este adevaratul “Dumnezeu” si care sunt “legile Sale”? Oare ce-i spune duhovnicul,doamnei Sulfina Barbu, cu privire la hotararea sa de a ucide toti cainii din tara in care s-a nascut? Oare vom primi vreodata raspunsuri?