foto: "Nu pot vorbi, tu esti vocea mea!"

Propunerea prefectului capitalei,inaintata Parlamentului, de reintroducere a eutanasiei cainilor comunitari in termen de 7 zile de la prinderea lor, si de amendare a celor care hranesc cainii comunitari a inflamat intreaga tara in doar cateva ore!
Vineri, 30 aprilie, ora 11:00 la Prefectura Bucuresti (B-dul Regina Elisabeta, nr.47, sector 5 - Parc Cismigiu ) va avea loc un MITING impotriva propunerii reintroducerii eutanasiei si de sustinere a PL 912 de gestionare a animalelor comunitare prin sterilizare.
 
Daniela Vladescu, Cristina Topescu, Monica Davidescu, Bianca Ionescu, Valeria Arnautu, carora li se vor alatura si alte personalitati ale lumii artistice si nu numai, vor fi prezenti pentru a protesta impotriva propunerii prefectului capitalei de reintroducere a eutanasiei si a milita pentru implementarea unui program de gestionare civilizata si efectiva a cainilor comunitari.

Veniti cu pancarde si orice alte instrumente de pichetare aveti la dispozitie (afise, postere, banere etc). Ar fi bine ca cei cei care vin din afara Bucurestiului sa aiba pe cat posibil pancarde pe care sa fie scris orasul/judetul pe care il reprezinta.
Au confirmat deja participarea din mai multe orase: Braila , Cluj, Pitesti , Ramnicu Valcea, Onesti, Bacau , Campina, Ploiesti , Targoviste, Cernavoda etc. Bucurestenii sunt rugati sa se mobilizeze in numar cat mai mare. FIECARE OM CONTEAZA !

Viorel Tcaci, asoc. “Spike”, Cenavoda, se afla in continuare in GREVA FOAMEI, de 10 zile, iar de 4 zile refuza si consumul de apa. Glicemia a scazut atat de mult incat aparatul nu a putut s-o inregistreze, iar medicii au refuzat sa-i ia proba de sange pentru controlul acesteia.

Va multumim!