„Incepand din 4 mai 2010, dna Veronica Mircea (tel.0729.203.382), Asociatia Bella As Ploiesti si dna Doina Leseschi (0730.981.680), Asociatia Spike, Cernavoada stau zi si noapte in fata Camerei Deputatilor, in GREVA FOAMEI, (dormind pe jos, in saci de dormit), expuse la pericole, pentru a salva animalele fara stapan. Sunt in varsta, sunt bolnave si isi dau ultima picatura de energie si de putere si in cele din urma viata pentru o cauza nobila.

Daca vrem cu adevarat sa rezolvam situatia animalelor fara stapan, daca dorim sa nu ne fie rusine de noi insine si nici in fata copiilor nostri, trebuie sa actionam rational, sa ne unim fortele si inimile pentru a ajuta cauzei. Altfel, vom pierde tot: constiinta, respect de sine; iar sacrificiile facute pana acum vor deveni inutile.

Cei care au facut greva foamei pana acum sunt: prof. Anca Hertea, domnul Viorel Tcaci (greva foamei si a setei si a carui sanatate s-a deteriorat fara putinta de recuperare) si doamnele Doina Leseschi si Veronica Mircea. Am creat un lant al grevei foamei. 38 OAMENI SE AFLA IN ACEST MOMENT, IN GREVA FOAMEI, IN TOATA TARA, pentru a cere o gestionare corecta, civilizata, umana a cainilor fara stapan, prin STERILIZARE si NU prin UCIDERE.

Artisti, precum Bianca Ionescu, s-au oferit sa tina simbolic un astfel de protest timp de o zi..

Aratam lumii ca nu suntem o tara de barbari ci o tara care tinde spre civilizatie si care-si rezolva problemele pe care si le-a creat singura intr-un mod demn de specia umana!

In aceasta seara, una dintre grevistele din fata Camerei Deputatilor, dna Veronica Mircea (tel.0729.203.382), Asociatia Bella As Ploiesti, la ultimul control efectuat de Ambulanta, a avut glicemia 324 !!! Medicii i-au spus ca daca nu iese imediat din greva foamei intra in coma diabetica!”  prof. ANCA HERTEA

"Protestatarele sunt neprotejate (paznicii parcului le-au propus sa faca sex) si nimeni nu a mers la ele cu apa, umbrela de soare, incurajare, sa le ajute cu vreun serviciu, cu vreun drum de facut, sa cheme presa la ele, cu cartele telefonice (cu coduri de reincarcare), cu pazirea lor noaptea, etc.
Este MARE NEVOIE de noi. Toti iubitorii de animale trebuie sa sara caci aceasta forma extrema de protest poate fi DECISIVA IN ADOPTAREA LEGII STERILIZARII. Sunt foarte importante:
-mediatizarea GREVEI FOAMEI in randul iubitorilor de animale de pe forumuri, grupuri, facebook, pe bloguri, prin mailing de la iubitori de animale catre toti iubitorii lui de animale din lista
-mediatizarea IN PRESA. Este necesar ca fiecare sa sune la televiziuni, la radiouri, la ziare, sa dea mailuri peste tot in presa, chiar daca este din afara Bucurestiului.
-iubitorii de animale sunt rugati sa le sune pe doamne si sa le intrebe ce nevoi au, sa le ajute si sa treaca 10 minute pe la ele.” (Mira Iordanescu-Alianta Romana pentru drepturile animalelor)