Sunt pe de o parte bucuroasa ca se mareste grupul celor care iubesc animalele, dar mai ales ca s-au hotarat sa-si ridice vocile reunite.......pana unde? Insa cine oare se va opri sa inteleaga ce spunem?

Cine se opreste sa auda plansetul infundat(de rusine si umilinta) al batranilor care simt ca ar fi mai bine sa dispara, pentru ca sa le fie bine copiilor si nepotilor lor, care se spune ca nu pot sa-i mai intretina?  Cine se opreste sa asculte plansul copiilor din familiile somere, cand se uita pe masa pentru o bucata de paine si nu o gaseste, pentru ca parintii nu le pot explica ce inseamna "criza economica"si "incompetenta" Guvernului?  Cine doreste sa inteleaga de ce cadrele didactice sunt impotriva pierderii titularizarii pe posturile pentru care au dat examene si au asigurat continuitatea la clasa(principiu pe care ministru nu are de unde sa-l stie,pentru ca nu a studiat si nu s-a pregatit sa fie cadru didactic)?
Cine se mai apleaca sa inteleaga ceva din problemele noastre ale .....oamenilor?

Asa ca... Cine se mai opreste sa asculte plansul unui catelus cand este smuls de la sanul mamei pe care o omoara si el impreuna cu fratiorii lui sunt pusi intr-o cusca pana moare? (Vezi imagini de la adapostul Primariei Onesti).
Intr-o TARA in care: Prefectul de Bucuresti cere schimbarea legii 9/2008 si introducerea din nou a eutanasiei trecand peste hotararea Consiliului
General al Primariei Bucuresti, sondajele arata ca 91% din romani doresc reintroducerea pedepsei cu moartea, primariile invita Asociatiile de ocrotire a animalelor sa asiste la omorarea cainilor, OARE LA CE NE MAI PUTEM ASTEPTA?

Sa inteleaga cine trebuie, ca NU trebuie sa omoram? ca NU trebuie sa chinuim,? ca NU  trebuie sa uitam nici o clipa ca suntem OAMENI ? Oare din tot ce se intampla in jurul nostru ,mai putem spera sa fim luati in seama?  Nu vom abandona sa aparam, fiintele care lasate alaturi de noi, de Dumnezeu, nu se pot apara!
Cu toata puterea mea si a celor de langa mine care am infiintat Asociatia din Bacau,vom fi alaturi de toti cei care au pornit CRUCIADA impotriva celor care pot fi numiti pe buna dreptate "criminali"

Va salutam din BACAU , si suntem alaturi de toti iubitorii de animale!

ATENTIE: clipurile care urmeaza contin imagini socante!