"Maretia unei natiuni si progresul ei moral poate fi judecata dupa felul in care isi trateaza animalele" Mahatma Gandhi  


Browsing Archive: July, 2011

comunicat de presa

Posted by Egiptul Ro on Friday, July 22, 2011, In : cainii comunitari 
Asociaţia „Prieteni Necuvântători”  a participat ieri 21 iulie 2011, ca invitat la o întâlnire organizată de Prefectura Bacău pe tema câinilor comunitari din judeţul Bacău.

Ne bucurăm că se organizează astfel de întâlniri şi că se doreşte o soluţionare competentă şi firească a unor probleme care apar în sectorul câinilor comunitari. Ca în orice alt domeniu şi în cel al câinilor comunitari există o serie de probleme şi soluţii propuse pentru rezolvarea lor.

D...

Continue reading ...
 

Povestioara cu tilc

Posted by Dana Florea on Thursday, July 14, 2011, In : animale de companie 
Un om si un caine mergeau pe un drum. Omul se bucura de frumusetea zilei, cand, deodata, isi dadu seama ca, de fapt, murise.  Isi aducea acum clar aminte ca murise, iar cainele, care mergea langa el, murise chiar cu mai multi ani in urma...  Se intreba: " Oare unde duce drumul asta?"...

Dupa o vreme, ajunsera amandoi in dreptul unui gard inalt de piatra. Privindu-l mai indeaproape, vazu ca era facut dintr-o marmura foarte fina. Mai sus, pe colina, gardul era intrerupt de o arcada care straluce...

Continue reading ...
 

Targul de week-end

Posted by prieteni necuvantatori on Saturday, July 9, 2011, In : cainii comunitari 
In acest week-end, in Parcul Catedralei din Bacau se desfasoara un nou targ de adoptii. Spre deosebire de editiile precedente, in acest week-end donatorii pleaca acasa cu un cadou constand in carti, jucarii, obiecte de birotica. Programul targului a fost astazi 11.00-17.00 iar Duminica 10 iulie de la 11.00 pana la 20.00.

Va reamintim ca in cadrul Targului se ofera spre adoptie catelusi si pisicute. Patrupedele sunt vaccinate si deparazitate, toate fiind posesoare de carnete de sanatate.

Va ast...

Continue reading ...
 

Noi targuri de adoptii

Posted by prieteni necuvantatori on Tuesday, July 5, 2011, In : cainii comunitari 
Asociatia "Prieteni Necuvantatori" a organizat Sambata 2iulie si Duminica 3 iulie 2011 un nou Targ de Adoptii a animalelor fara stapan. Au fost oferiti catre adoptie puiuti de caini si pisici. Cu aceasta ocazie au putut fi admirate si iubite micute patrupede metise dovada clara a faptului ca unii din stapanii animalelor de rasa nu constientizeaza care sunt consecintele nesupravegherii/nesterilizarii propriilor exemplare, puiutii rezultati sfarsind in strada.

Intrucat multi pui abandonati nu si...
Continue reading ...
 

ecouri ale actiunilor noastre

Posted by prieteni necuvantatori on Monday, July 4, 2011, In : cainii comunitari 
"Sambata, la pranz, Asociatia "Prieteni Necuvantatori" a organizat al doilea targ de adoptii a cainilor comunitari, in Parcul Catedralei. Voluntarii au incercat astfel sa le ofere un nou camin cainilor fara stapan din cele doua adaposturi din Bacau.
Daca la prima editie 19 caini au plecat acasa cu noi stapani, la targul de la acest sfarsit de saptamana, s-au dat 23 de patrupede, un adult si 22 de pui. In prealabil, acestia au fost deparazitati intern si extern si vaccinati, In general, au rasp...

Continue reading ...
 
 

Urmareste-ne pe Facebook in pagina "Prieteni Necuvantatori"


Blogroll

all rights reserved © prieteni necuvantatori